Picture of the place

Les chênes

Saint-Martin-Laguépie, FRANCE
Staying
This place has not been visited yet, but was found by voyagir. If you know this place, you can add more infos about it by pressing the "I tried it!" button down on the right!

The Oaks is an eco-friendly holiday house, rented by the week. Entirely built by the owners in 2001, they have lived there for 10 years, then were moved and decided to make a holiday home, to give everyone the chance to discover the House and its beautiful region.

The House is located on a plot of 2700 m², shady of majestic Oaks, along the river. On this beautiful land await you a pool heated by solar panels in wood with a sand filtration system, and a space for games and sandbox for the children in the shade of the Oaks. The very equipped House (pool table, library, books, CDs, DVDs, games at disposal, a wide flat screen and even an exercise bike) includes a large kitchen, a living room of 80 m², 3 bedrooms, 2 bathrooms and 2 terraces. Cons free wifi to go in Laguepie downtown or at the library.

Everything is one installed in the charming village of Laguepie: a rural village traditional french, nestled at the confluence of two rivers, the Aveyron and the Viaur. Laguepie and St Martin Laguepie (separated by a bridge) offer a perfect holiday destination to discover or rediscover the surroundings. Hiking, discovery of the castle of Saint Martin, canoe trip, discovered wine premises, fishing, bathing in the River, climbing,... the corner is no shortage of distractions.

Responsible stance

ENERGY: SOLAR AND INSULATION
Solar panels have been installed, they produce hot water for bathrooms, appliances (washing machine, dishwasher), the heating (in winter) and the heating of the pool (in summer). Windows and glazing of the House are double glazing designed especially for the mountain. Very well insulated and well exposed the House is very nice and comfortable. Thanks to these ingenious systems home consumes very little energy throughout the year.

WATER
The toilet will work with water from recovery of the rain on a cistern buried 5,000 litres. The pool has a sand filtration system.

ECO-CONSTRUCTION
Choice of materials and the environmentally responsible solutions.

This address has been shared on 11/12/2017 by voyagir .

GIVE YOUR OPINION


You must log in to leave a comment.